SpeeDelight Solutii de preparare rapida: repede nu a fost niciodata mai delicios

Provocarile din HORECA / Alimentatie

Un serviciu rapid, fara compromisuri la capitolul calitate presupune solutii profesionale performante si intuitive.

Pentru a face cu adevarat diferenta, este necesar:

⊳ Sa optimizezi activitatea la nivel operational
astfel incat orele de varf sa nu creeze situatii de criza

⊳ Sa reduci timpii de preparare
pentru a avea timpul de partea ta

⊳ Sa oferi produse sanatoase si delicioase rapid si eficient
grillare, coacere, incalzire, presare, pentru linistea ta

⊳ Sa monitorizezi propria performanta in timp real,
folosesti datele si feedback echipa in avantajul propriei afaceri

Electrolux Professional a dezvoltat anul trecut o solutie mai rapida si mai eficienta decat orice alt echipament utilizat pana in prezent. Strategia dezvoltarii acestui nou echipament a inceput cu nevoile tale, astfel incat impreuna sa putem revolutiona si diferentia businessul tau, pentru un profit sensibil mai bun.

Solutia Premium gandita de Electrolux – SpeeDelight – este:

⊳ Rapida
Viteza de lucru este un element strategic ce iti permite sa cresti si sa te diferentiezi de ceilalti, in timp ce clientii tai vor fi multumiti cu experienta primita, inclusiv in timpul orelor de varf de la pranz sau cina;

⊳ Prietenoasa
Pentru a ne asigura ca afacerea ta este sustenabila, avem o solutie ergonomica, eficienta energetic si prietenoasa cu mediul inconjurator

⊳ Simpla
Nu exista timp pentru artificii complicate; angajatii tai au nevoie de o solutie cu imnalta tehnologie ce asigura o operare simpla si eficienta;

⊳ Inteligenta
Daca ai un lant de unitati, poti colecta si utiliza datele din operare pentru a-ti imbunatati performanta.

Cu aceasta abordare vei obtine consistenta in calitatea propriilor produse si un meniu on-the-go care cu adevarat face diferenta.

SpeeDelight: gust maxim la viteza record

Speedelight este noua solutie profesionala pentru bistrouri, cafenele, restaurante sau orice outleturi concentrate pe produse rapide de tip snacking: este un grill cu doua fete, ce incorporeaza 3 tehnologii, una directa – placile de contact - si doua indirecte: microunde si infrarosu.

SpeeDelight este o solutie ingenioasa pentru oricine implicat in outleturi specializate in snaking: pubs, baruri, bistrouri, cafenele si magazine. Preparate fine obtinute intr-un timp record. O exceptionala experienta culinara pentru a atrage noi clienti si pentru adezvolta propria afacere in directia dorita.

PUBURI & BARURI
Sandwich-uri magnifice in ton cu selectia proprie de beri
Cu Speedeight in bucatarie, meniul tau devine gourmet; pana si cei mai neexperimentati angajati pot deveni o echipa de de bucatari de top, gata de a raspunde cererilor din salon. Clientii vor aprecia sandwixh-urile clasice si vor astepta cu nerabdare sa le incerce pe cele noi in timp ce e intalnesc cu prietenii sau colegii de birou pentru un pranz rapid sau o cina relaxata.

RESTAURANTELE CU SERVIRE RAPIDA (QSR)
Calitate creativa superioara in timp record
SpeeDelight este solutia pentru cei ce trebuie sa sa se miste foarte repede; vei fi uimit de viteza si performanta acestui echipament, de sustenabilitatea economica si ecologica, de multi functionalitatea si usurinta in utilizare.

CAFENELE
Creaza retentia clientilor tai cu produse pe care vor continua sa le doreasca
In loc sa stea la coada, clientii se pot relaxa in locatia ta. SpeeDelight poate revolutiona meniul tau si poate ameliora managementul propriilor resurse. Pentru a face diferenta in fata competitiei, ai nevoie de o solutie inovativa ce este usor de instalat, operat si intretinut. Cu tehnologiile incluse si meniurile salvate, ceea ce prepari nu se va arde, asa ca apasa pe buton si poti onora alte comenzi de bauturi sau cafea intre timp.

RETAIL
Calitate gourmet pentru toate produsele prezentate
Clientii din magazinul tau doresc o gama larga de preparate rapide de luat la birou sau acasa? S-au saturat de sandwich-uri reci servite direct in vitrina. Raspunde asteptarilor acum cu SpeeDelight. Interfata meniului te ajuta sa setezi o varietate larga de programe pentru sandwich-uri, wrap-uri, burrito, pizza, si multe alte optiuni disponibile Pana si cei mai pretentiosi clienti vor fi multumiti cu produsele proaspete si calde. Ei Vor – Tu Ai! Simplu

SpeeDelight
Solutie de gatit accelerat

Repede nu a fost niciodata mai delicios
Speedelight ofera libertatea de a combina viteza, calitatea si creativitatea; vei fi n sprinter cand gatesti si un as cand vine vorba de business.

Afla mai multe detalii despre acest produs aici sau contacteaza-ne telefonic pentru oferta personalizata pe afacerea ta.