Lansat in primavara 2017 in Statele Unite si la HOST Milano in octombrie, acelasi an noul cuptor Vector de la Alto Shaam ofera pana la 4 cuptoare intr-unul singur. Proiectat cu 2, 3 sau 4 camere independente de cuptor intr-o singura unitate, Vector ofera o solutie flexibila si economica pentru bucatariile profesionale si unitatile alimentare.

Tehnologia cu Aer Structural

Proiectata pentru un gatit optim, aceasta tehnologie foloseste fluxuri ascendente si descendente de aer pentru un gatit mai rapid si mai uniform. Este net superioara ca eficienta si precizie sistemului de convectie familiar intr-un cuptor gastronomic, iar fluxurile de aer elimina practic disiparea caldurii din interior la deschiderea usii. Aceasta tehnologie proprietara Alto Shaam ofera o solutie superioara de gatire uniforma, in timp ce contribuie la cresterea productivitatii, la calitatea preparatelor finite si la consistenta in operatiuni.

Moduri de Gatit Programabile

Echipamentele dintr-o bucatarie profesionala pot fi cateodata dificil de operat, in special cand trebuie sa reluati o reteta pe alte echipamente. Din fericire, cuptoarele Vector au o programare simpla a retetelor si nu aveti nevoie de o pregatire culinara avansata pentru a lucra cu acest echipament. Bucatarul Sef poate pregati un set de retete si oricine din linia de preparare sau gatire le poate reproduce cu ingredientele potrivite si o simpla apasare pe ecranul tactil. Fiecare camera din cuptor poate gati independent retete diferite, la temperaturi diferite, la viteze de ventilare diferite si timpi de gatire diferiti, fara a pierde intre timp nimic din ce se intampa in jur.

Optiuni fara Ventilatie

De asemenea, modelul H este conceput cu un convertor catalitic, ca urmare nu trebuie sa aveti in vedere si asigurarea unui sistem de ventilare a spatiului inconjurator. Acest avantaj produce economie de spatiu si va ofera flexibilitate in reorganizarea viitoare a spatiului din bucatarie; cuptorul Vector poate fi amplasat practic oriunde (atentie insa la asigurarea conexiunii la reteaua electrica).

Constanta in Calitate

Indiferent daca gatiti cartofi prajiti pornind de la un produs congelat sau un piept de pui la gratar, cuptoarele Vector reduc drastic orice erori posibile. Veti obtine predictibilitatea unei calitati constante a propriilor preparate, in timp ce veti reduce simtitor timpii de preparare, de gatire si de spalare a echipamentului. Cand folositi retetele programabile, puteti obtine preparate de calitate pentru orice comanda, indifferent de moment sau de gradul de incarcare din bucatarie.

Pentru mai multe detalii legate de acest echipament, te rugam contacteaza un consultant Fresco (link catre formular )

Vector Multi-Cook Oven: A Whole Menu of Food in Minutes - Alto-Shaam