Cos Cumparaturi

0 produs - 0 RON

Nu aveti nici un produs in cos.

Livrarea comenzilor

Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Comenzile mele”.


Expedierea pachetului dumneavoastraPachetele sunt in general trimise in 2 zile lucratoare, in cazul in care marfa este pe stoc, de la primirea platii si sunt expediate prin Urgent Cargus cu urmarire si livrare fara semnatura. Costul livrarii include costul procesarii si ambalarii, cat si costurile postale. Costul procesarii este fix, in timp ce costul transportului poate varia in functie de greutatea totala a pachetului sau de zona geografica unde urmeaza sa fie livrat. Va sfatuim sa va grupati toate articolele intr-o singura comanda. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel ca fiecareia i se vor aplica costuril de livrare. Riscurile aferente livrarii cad in responsabilitatea dumneavoastra, dar luam masuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.


Cutiile sunt generos dimensionate si articolele dumneavoatra sunt bine protejate.


Pentru cumparaturi ce depasesc suma de 1000 euro fara TVA trasportul si toate taxele aferente vor fi suportate de catre companie pana la locatia transmisa de dumneavoastra. In costul transportului nu sunt incluse taxele pentru montare.


In cazul in care nu doriti trasportul acordat de companie prin intrmediul firmei Urget Cargus si doriti sa efectuati trasportul cu o alta companie sau sa le ridicati personal, societatea noastra nu isi asuma eventualele pagube aparute pe parcus.
Pentru mai multe detalii si nelamuriri va rugam sa ne contactati la numarul 0724.334.059 sau pe adresa de mail contact@frescomag.ro.

Loading...
Asteptati...